fredag 5 maj

Vi har haft idrott på idrotten var vi utomhus och hade orgentering med backsippan. Då tränade vi på att läsa en karta det var jätte roligt. Vi lärde oss vad som betyder vad på en karta.

Idag hade vi städning på skolgården vi plockade upp jätte mycket saker. Vi har haft historia på historian gick vi till johns bigravningsplats sen gick vi till kanonerna och kollade på dom   och så lärde vi oss om bröderna Nils och John Ericsson.

På elevens val så jobbade vi med våra elevens val-grejer dom som var klara fick välja något jobb i lådan.

Idag har Isabelle bloggat.

6 − = 1