tisdag 28 mars

I går hade vi  bad på badet träna vi på att simma. Vi har haft bild på bilden slåg vi en terning så ble det ett ansikte och nåra jåbade med en fisk såm man kunde vekla utt och då hade den hug tender det var en piraja. Vi har haft mate på maten jåbade vi i mateboke och titade i vår planering där stodet vad vi skule jöra och räta felen.

I dag har vi  starta dagen med matematik vi jåbade med mate boken  och tita ivår planering och räta våra fel. Idag har vi    haft musik på musiken kög vi en sång den hete vi cyklar sen jömde vi en nykel  så här går det till en står utan för och en jömer en nykel sen går en och knakar det bityder attde får kåma in. vi har haft svenska på svenskan jåbade vi i ett ng häfte.

I dag har Siri och Gustav bloggat

hej då.

fredag 24 mars

i går var yvonnes barn här och hälsade på han heter kristofer.  på engelskan hanlade det om familjen.  på idrotten lekte vi gamel jedan  fast vi va bilar. på elevens val jobade vi mäd våra i levens val grejer. i går fik vi matte papper som vi skule jöra klart på tio minuter.

Idag har Lukas och Lovisa bloggat.

Veckans ledtråd: Partyplats för grus grus.

tisdag 21 mars

Vi har haft bad då tränade vi på att simma och det går jätte bra. Idag har vi haft matte på matten jobbade vi med bråk alltså inte slås med varandra och sen jobbade vi i matteboken. Idag så fick vi ett papper med plus och minus på att lösa. Vi har haft svenska på svenskan skriver vi fakta texter om synen och ljuset och när man är färdig så får man jobba med  sina svenska grejer man har i lådan. Vi läser en bok som heter mystiska Milla.

Idag har Isabelle bloggat.

Hej då

fredag 17 mars

i dag har vi har haft elevens val på elevens val jåbade vi med saker vi har valt på utveklingsamtelet.  Vi har haft matte på matten så jorde vi et liten bit av ett matte paper vi fik en minut på ås at lösa upjiften. Vi har haft svenska de var lite som bijologi vi skrev åm ljus och synän.

På i dråten så jode vi en spesijal varijant av sitron brän bål. och vi sprang hinder bana. Vi har haft matte på maten jobade vi med bråk inte slaksmål men matte bråk.i går hade vi bijologi på bijologin titade vi på film åm ljus och synen de hete glåmen och ljus bus.

kryja på er Alwa, Sadiya och Lukas.

i dag har Siri och Gustav bloggat

Trevlig helg.

Veckans ledtråd: Ritade Ronja

tisdag 14 mars

vi har haft bad och vi som simmar var i stora dasengen för att simma 200 meter. på matten  jobba  med brok alså inte slås men vi delar lika.  på musiken fik vi lära oss hur manspelar elgitar  och vi hopas  att Anna ska krya på sig så vi fik ha en vekarie som hetter Hana. vi tränade på ng ljludet .

idag har  Nikita  och Ella bloggat

fredag 10 mars

Igor sog vi på the geim  det hanlade om en klocka .  igor skrev våran lerare  våran dag på engelska på  tavlan. på idroten  hade vi Fredrik  som  lerare på idroten vi sprang siksak slalom  och vi fik kasta terning och kasta ärtpåsar.  vi har lert oss om hörseln och ljud.  vi har jort majmeps.   på  elevens val fik  nåra ha  ajpeds och om man inte hade något jobb  i lodan

idag  har Robin och Josefine och Alwa bloggat.

hej då

veckans ledtråd: Världsberömd sagotant

tisdag 7 mars

i dag på svenskan titade vi på bokstavs landet. vi har varit i sinhalen och tränat på att sima. vi fik ha frit. på bilden jorde vi ramar till våra tekningar.

Idag har Lukas och Lovisa bloggat.