fredag 24 februari

i dag  på rasten så hade några bykt en kåja sen färstöde  några kojan och dom tog med sej pinarna.

på i drotten  lekte vi discokul , biptestet de är när man springer från mål till mål och stafet där sprang man fram till en täning som man ska slå täningen så att den hamnade på 4 5 eller 6.

på svenskan  jobade nåra med heften och pilen . på matten jobbade vi med bråk inte att vi bråka men att dela lika. vi har haft birlogi på birlogin jode vi mindmaps.

vi har haft en jest som heter Ronaldo inte han som spelar fottboll det är en koala.

i dag har Marius och Linn bloggat

Trevlit sportlov

onsdag 22 februari

I dag har vi varit på Arlaloppet.  Åtta elever i klassen var med och tävlade. Alla var superduktiga och kämpade i snöfallet. det var riktigt tungkört i dag. Freja kom på andra plats och fick stå på prispallen.

20170222_111734[1]

Under veckan har vi pratat om alla människors lika värde. Fyrorna visade vägen genom att fylla skolan med meddelanden om detta och eleverna bestämde att de ville hjälpa dem i det arbetet så idag har vi gjort skyltar som ska upp på väggarna i skolan.

20170222_132525[1]

Ser ni den lilla filuren som sitter och tittar på de fina skyltarna? Det är Ronaldo. Han kom till oss på besök idag. Han kommer från början från en skola i Borlänge och reser runt i Sverige. Till oss kom han från Ronneby och vi ska skicka honom vidare till Kolmården. Han är nyfiken på och vill veta vad vi lär oss i skolan och vill gärna vara med på skojiga grejer.

I dag har fröken bloggat.

fredag 17 februari

I dag  på elevens val jobba  vi med våra heften och böker.  på svenskan jobbade vi med datorer och lesförstoelse. vi  hade ingen idrott i stelet jobbade vi med biologi på biologin lerde vi oss om fem sinen. på engelskan titade vi på en film.

i dag har Freja och Melwin  bloggat.

trevlig helg.

tisdag 14 februari

i dag  har yvonne  läst klart mio min mio. På svenskan hade vi billd och svenska. På musiken fik vi spela trumor. Vi har haft TL rast. i går hade  vi frilusdag nåra åkte skidor andra åkte skriskor. I  dag fik vi en varsin godis man fik välja coklad härtan eler skele härtan för att det är alla härtanbs dag.

snip snap siut nu är dena bloggen slut

i dag har Lukas och Lovisa bloggat.

fredag 10 februari

På  idråten hade vi en vikarije som hete Karl. På elevens val jåbat vi mä våra elevens val grejer. På biolgin åm hur  våra kråpsdelerar samarbetar. På svenskan har vi  jåbade vi mäd att skriva och lesa.På

enelskan tittade vi på te gam. i går jode vi röris 2.

i dag har Gustav och Siri bloggat.

trevlig hälj.

tisdag 7 februari

På  svenskan skrev vi klart dåm bokstever såm va kvar i alfabetsboken. I går åkte vi skidor de va roligt. I dag hade vi ingen musik för anna va skuk  i stelet hade vi frit. I dag har TL komit  tilbaka. I går och i dag har vi  jobat med bråk altså inte slåts med varandra.

I dag har Robin bloggat.

Hej då.

fredag 3 februari

Vi har vart i biblioteket där lånade vi böker till skolan eller hem om man hade ett bibliotekskort. Vi har haft en vikarie som heter Jenifer.  På svenskan jobbade vi  med läsförståelse då träna vi på att ha stor bokstav i början, ha pungt på slutet och hela meningar. Idag har vi haft spelhåla då fick man spela på ipad eller nåra andra spel. Vi har börjat med ett papper som man kryssar i vad man har ätit till lunch.

I dag har Isabelle och Sadiya bloggat.

Trevlig helg