tisdag 31 januari

Vi haft iddtrot  vi leke  hela havet stormar o full tref och plint boll . vi har haft musik på musiken  spelade vi på jitarer .  vi har haft dilb på dilben målade vi till musik. vi haft  svenska på svenska vi jobade med datorer vi skrev om vika våra favoritmat . vi har haft matte och vi  jobbade i mateboken.  vi har lyssnat på mio mimio.

i dag har ella och nikita bloggat.

hej då

Fredag 27 januari

I dag har vi haft elevens val nåra jobba bara med böker och nåra med  häften.  i går hade vi idrott vi lekte katte och mussen och jägar vilan och kinamuren . vi har haft en vikarje som heter Pernilla. vi har haft svenska på svenskan jobbade vi  med att lösa gåtor .

Veckans ledtråd: Styrka på burk

I dag har Linn och Marius bloggat

trevlighelj

tisdag 24 januari

I dag är det fröken som bloggar – en snurrig fröken :) .

I höstas fick vi en inbjudan till kyrkan för att lyssna på Värmlandsoperans orkester idag. Det hade vi totalt glömt bort och fem minuter innan föreställningen skulle börja ringde de från kyrkan och undrade var vi var. Pinsamt för mig och Carina!  De var snälla och väntade en kvart på oss så vi fick slänga på oss kläderna och snabbt gå till kyrkan.

Där fick vi en konsert med full orkester, fick lära oss vad instrumenten hette och även sjunga med. Kyrkråttan vaknade också och var med och lyssnade och sjöng.

20170124_122525[1] 20170124_123527[1] 20170124_122802[1]

fredag 20 januari

I dag så trenade vi på läsförstoelse och i en bok skrev vi menengar .  På ilevens val  jobbade vi med våra heften och böker.På idrotten gjorde vi  chinesiska muren och en hinderbanna  hajen . På bilden  måla vi frukter   och tog  vi vaten färg över.

i dag har  Freja och Melwin bloggat

hej då och trevlig helg

Veckans ledtråd: Mångarmad kamoflör

tisdag 17 januari

På idrotten lekte vi kändisar. Några har börjat läsa  för Pernilla. På musiken spelade vi pejano. På bilden målade vi täkningar. På lysnna fik vi en ny bok. Den handlade om en pojke som träffade en ande och åkte till Landet i fjärran.

I dag har Gustav och Lovisa bloggat.

fredag 13 januari

Vi har börjat jobba med kroppen. Vi pratade om vad kroppen behöver för att må bra. Den behöver mat, syre, sömn och vila, rörelse och kärlek.

Vi har jobbat med våra elevens valssaker. Vi har börjat träna på att läsa och förstå. Samtidigt tränar vi på att skriva med små bokstäver och   göra riktiga meningar.

På idrotten hade vi redskapsgymnastik. Vi använde romerska ringar, trampett, bock och gjorde kullerbyttor.

Veckans ledtråd: 26 dygn i rymden