torsdag 9 juni

Idag har vi haft matte. Vi jobbade färdigt i matteböcker och häften. Vi har haft idrott och lärde oss använda tidtagarur. Till mat idag blev det pyttipanna. Vi tittade på när 6:orna spelade brännboll mot fröknarna. Personalen vann. Vi har lyssnat på Pinoccio. Fritt har vi också haft. Idag har fröknarna fått varsin medalj av rektorn. Idag har hela klassen bloggat tillsammans.

Hej då!

onsdag 8 juni

IMG_1236

I dag har vi sleppt ut fjärilar  . Till mat i dag va de köttferssås och spageti . i dag har vi haft brännboll  . i dag har vi haft matte på matten jobbade vi med matte jobb  . i dag har vi haft svenska på svenskn jobba vi i våra svenskaboken

 

i dag har Linn och Melwin bloggat

hej då

tisdag 7 juni

.vi  har haft matte på matten jodä  vi klat i våra mateböker visa blev klara .  vi har ätit panbifsås och potatis.  vi har haft no på non  skrev vi om såman. vi har  haft      musik på musik öva vipåidasåmar visa.

i dag har Siri och Lukas blogga

hej då

fredag 3 juni

I dag har vi haft matte på  matten jobbade vi i fröken jag är klar. Vi har haft engelska.   Vi har haft svenska på svenskan  jobbat i svenskaboken. vi har haft arbete. til  mat i dag v d hamburjare.

i dag har ella – robin bloggat

haj då

onsdag 1 juni

i dag har vi haft matte på matten jobbade vi i matte boken och titade i planerings boken vi har haft no på non  skrev vi visa fågel arter till lunch i dag va det kassler sås och potatis vi har haft svenska på svenskan fik alla ett varsit papper som man skule skriva en biretelse

idag har Lovisa och Gustav bloggat

hej då