fredag 29 april

idag har vi haft matte på matte  jåbade i matte boken och tittede vi i planeregns boken  idag har vi haft engelska på  engelska kolade vi på en felm dåm hete bugochflea idag var det kasleroch putatisgratäng idag har vi haft elevensval

ibag har nikita och alwa bloggat

hejdå

torsdagen 28 april

I dag har vi haft idrott på idrotten lekte vi lekar.  I dag har vi haft svenska på svenskan jobbade vi i vårat svenska jobb. Till lunch i dag var det falukorv och makaroner. I dag har vi haft matte på matten  jobbade vi i matteboken och tittade i planeringsboken. I dag har vi haft no på non tittade vi på mitt liv som grej. I dag har vi lyssnat på yvonn.

Idag har Isabelle Josefin och R bloggat.

Hej då.

 

 

måndag 25 april

till lunch i dag var det grekigs bif sås och potatis i dag haft matte på matten jobade i matteboken och planeringsboken. vi har got på vår prumenad i dag har yvonne läst för oss

i dag har Lovisa och gustav bloggat

hej då

Vi har lärt oss om Vincent van Gogh och målat solrosor.

 

fredag 22 april

I dag har vi haft matte på  matten jobade vi i matteboken. vi har haft  svenska på svenskan  jåbbade vi i svenskaboken.  vi har hjung en låt på engska.

I dag har Robin ella  bloggat

Trevlig helg!

Veckans ledtråd: Mannen som behövde plåstras om

onsdag 20 april

i dag var det vårat sista bad. Till  lunch i drag va det tacokykyckling och ris. I dag har vi kolat på film som heter mit liv som grej

i dag har  Freja och Marius bloggat.

hejdå

tisdag 19 april

idag har vi haft matte  på matte jåbade vi med plus och minus. viharhaft musik på musik  köng  om tusilago .  vilysnade på ronja. idag vardetkötbular och putatis och sås .

idagharnikitaochalwabioggat

hejdå

fredag 15 april

I dag har vi haft matte på matten jobbade vi i mattboken och tittade vi i planeringsboken. I dag har vi haft engelska  på engelskan kolade vi på Pick a colour filmen handlade om 2 loppor som kan prata och Bug städade hela parken. Till lunch i dag var det  kycklingpytt. I dag har vi haft svenska på svenskan jobbade vi med pilen eller boken eller häftet.

I dag har Isabelle R Och Josefine bloggat.

Hej då. ha en bra hälj.

Veckans ledtråd:  Fängslande turistmål

 

torsdag 14 april

till lunc i dag va det soppa och pankaka . I dag har vi haftt idrott på idrotten lete vi bolfia .  I dag har vi haft matte på matten jobade vi i matteboken och titade i planerins boken .

i dag har Linn och Melwin bloggat

hej de