torsdag 25 februari

I dag har vi haft idrott fast inte i jumpahalen i varat klasrum  och vi lärde oss om hur vi rödeos. I dag har vi got när till jumpahalen och fot provat på att jöra sirkus och de svåraste va att jognlera med bolar.

IMG_0136[1]

I dag har vi haft matte på matte jobbade vi i mateboken . I dag har vi haft svenska på svenskan skrev vi på våra beretesear.

I dag har isabelle och lukas bloggat.

Hej då.

 

onsdag 17 februari

i  dag  har  vi  åkt skritsor i  is halen  åt nåra  sin frukt       vi  har  haft  matte på matten  jobade vi i matteboken  cok kolar  i   planeringsboken i dag har vi haft no på non jobade vi med fåglar  till luhn va det grilkorv och makarone

hej  då

i dag har Marius Freja  och  Lovisa  bloggat

tisdag 16 februari

Till lunch i dag va det fisk, spinat och potatis. I dag har vi haft no på non jobbade vi med fåglar. I dag  har vi haft matte på matten jobbade vi med sumrason (Symmetri). I dag vi fot veta va greovodeg (Grej of the Day) och det va sumrason (symmetri) .

I dag har isabelle och lukas bloggat

hej då

måndag 15 februari

i dag har vi vatk       i   skolskogen     i  dag   har vi haft bild  på bilden    målat med färj.   vi har haft sveka  på svenskan tittade vi på Bokstavslandet. till lunch var det pannbiff, sås och potatis.

idag har Siri och R bloggat.

Hej då