torsdag 28 januari

I DAG HAR VI JÅBAT MED SVENSGA  VI HAFT NO PÅ NO JÅBADE VI MÄD FÅGLAR  TIL LUNTJ I DAG VADÄT  POTATIS  OCH FISK  VI HAR VI LYSNAT PÅ BANENIBULEBYN

GUDBAJ

I DAG HAR ROBIN BLÅGGAT

I dag har vi jobbat med svenska. Vi har haft NO. På No jobbade vi med fåglar. Till lunch i dag var det potatis och fisk. vi har lyssnat på Barnen i Bullerbyn. I dag fyller Freja 8 år.

Goodbye

Idag har Robin bloggat.

onsdag 27 januari

idag  har josefine nikita

2016

På matten jobbade vi i matteboken. Till lunch idag var det järpar och sås och potatis. Idag har vi haft svenska. På svenskan kom apan hit med 10 saker i sin korg. i dag har vi lyssnat på Yvonne. Skriv gärna kommentarer!

Idag har Josefine och Nikita bloggat.

Tisdag 26 januari

i dag har haft matte på matten jobade i matteboken   vi  har  haft   musik  på  musiken dansa  vi   med   dansband till lurns i dag vardet kyklyng sopa idag har tand höterskan varit här

hej  då

i dag Marius  Freja   Lovisa   bloggat

Idag har vi haft matte. På matten jobbade vi i matteboken. Vi har haft musik. På musiken dansade vi med dansband. Till lunch idag var det kycklingsoppa. Idag har tandsköterskan varit här.

Hej då

Idag har Marius, Feja och Lovisa bloggat.

måndag 25 januari

I dag har vi haft bild på bilden fik vi jöra snögubar. I dag  jik vi till skolskogen. I dag har vi ätit lunch till lunch i dag va det korv och mos. I dag har vi haft matte på matten jobbade vi matteboken.

Hej då.

I dag har isabelle bloggat

fredag 22 januari

vi har ätit mat till mat vadä potatisgratenoch ksika. vi har haft eq. VI HAR HAFT ENESKA. PO ENESKA KOLA VI PO FILM.  VI  HAR HAFT MATE PO MATEN JOBA VI I PLANERINS BOKEN. VI HAR HAFT SVENSKA PO SVESKAN JÅBA VI SVENSKA HEFTENA.

HÖJDÅ

IDAG HR SIRIOCH R

Vi har ätit mat. Till mat var det potatisgratäng och skinka. Vi har haft EQ. Vi har haft engelska. På engelskan kollade vi på film. Vi har haft matte. På matten jobbade vi i matteboken. Vi har haft svenska. På svenskan jobbade vi i svenskahäftena.

Veckans ledtråd: Vacker dam håller inte vad hon lovat.

I dag har Siri och R bloggat.

torsdag 21 januari

i dag har vi haft svenska på svenskan titade vi på livet i bokstavs landet.till mat i dag va det skinhsås och pasta

i dag har LINN OCH GUSTAV BLogga

hej då

I dag har vi haft svenska. På svenskan tittade vi på Livet i Bokstavslandet. Till mat idag var det skinksås och pasta.

I dag har Linn och Gustav bloggat.

Hej då.

onsdag 20 januari

i dag vi jobat med på matte titad livet i mateladetvi påfilm vi hr ätit till mat hbrjä. vi hr   hft jot odlister  Hh.

i dag hr Ella och Melwin hblt

gud baj och hd å

Idag har vi haft matte. På matten tittade vi på Livet i  Mattelandet. Vi har ätit hamburgare till mat. Vi har skrivit ordlistor på Hh.

I dag har Ella och Melwin bloggat.

Goodbye och hejdå.

tisdag 19 januari

VI HAR AFT NO PÅ NON TITAT PÅ EN FILM. VIHAR HAF MATTE PÅ MATTEN JÅBA I MATTEBOKEN. VI HAR  VI HAFT MUSIK. VIHARLYSNATPÅA LAIBLUN.

HJDÅ

ROBIN OCH ALWA HAR BLÅGAT.

Vi har haft NO. På NO:n tittade vi på en film. Vi har haft matte. På matten jobbade vi i matteboken. Vi har haft musik. Vi har lyssnat på Barnen i Bullerbyn.

Hej då

Robin och Alwa har bloggat.

måndag 18 januari

idag har nikita och josefine blogat

hej då

I dag har vi haft matte. På matten jobbade vi i matteboken. I dag har lyssnat på Alla barn  Byllerbyn. Till lunch idag var det fiskbullar och potatis och sås. I dag har vi Varit i skolskogen. vi har haft bild. På bilden gjorde vi fåglar. På morgonen lyssnade vi på Trollet.

Idag har Nikita och Josefine bloggat.

Fredag 15 januari

Marius  Freja och Lovisa bloogat

I dag har vi haft svenska. På svenskan tittade vi på Livet i Bokstavslandet. Vi har haft EQ. På EQ tittade vi på Värsta bästa vänner. Vi har haft matte. På matten jobbade vi i matteboken. Till mat idag var det tacopytt och sås.

Hej då

Marius, Freja och Lovisa har bloggat.

Veckans ledtråd är: Stor frihetskämpe