måndag 21 december

Idag är det fröken som bloggar. Vi hinner inte riktigt med att blogga nu på slutet. Det är så mycket annat som ska hinnas med.

I fredags hade eleverna fritt sista lektionen och lekte affär så då hann ingen blogga.

I dag var det saft och bullar som stod på programmet. Vi har haft en tävling under terminen där jag utmanat klassen på hänga gubbe. Klassen slog mig ordentligt – de hade mer än dubbelt så många poäng som jag så saft och bullar blev priset.

Dessutom försöker vi göra klart saker och pyssla och nu ser vi fram emot ett härligt jullov. i morgon ska vi till kyrkan och sedan se på bio så det blir fullt upp då också.

/Yvonne

torsdag 17 december

I dag har vi haft idrot på idroten lekte vi lekar. Vi har haft svenska på svenskan fik vi bösök av apan. Idag vad det till lunch jul mat. i dag har vi got till olika grupär  yvonne älär pänila och carina. I dag har pärnila busat med yvonne.

Hej då.

I dag har isabelle bloggat.

i dag har vi haft idrott. På idrotten lekte vi lekar. Vi har haft svenska. På svenskan fick vi besök av apan. I dag var det till lunch julmat. I dag har vi gått till olika grupper; Yvonne eller Pernilla eller Carina. I dag har Pernilla busat med Yvonne.

Hej då.

I dag har Isabelle bloggat.

onsdag 16 december

i dag har vi haft bad till  mat i dag blevde sötfessopa vi har haft matte vi landare i matte lande vi tidare på  film

hej då

i dag har marius och lovisa bloggat

I dag har vi haft bad. Till mat i dag blev det köttfärssoppa. Vi har haft matte. Vi landade i Mattelandet. Vi tittade på film.

Hej då.

I dag har Marius och Lovisa bloggat.

tisdag 15 december

hejdå

idag har nikita och josefine blogat

I dag har vi haft svenska. På svenskan jobbade vi i svenskahäftet. Till lunch var det ris och korvstroganoff. I dag har vi haft musik. På musiken sjöng vi julsånger. I dag fick Siri öppna lucka nummer 15 på julkalendern.

Hej då

I dag har Nikita och Josefine bloggat.

måndag 14 december

I DAG HAR ISABÄL ÖPNAT LUKA NUMÄR 14  I KALÄNDÄN. IDAG HAR VI JÅBT IMATEBOKEÄN. I DAG HAR HELAKLASÄNJÅBAT PYSÄL. IDAG HAR NÅRA JÅBATSVÄNSGA. I DAG HAR VI ÄTI. I DAG HAR VI LÄST JESUS.

HÄJDÅ

I DGA HAR ROBIN OCH ALWA BLÅGAT.

I dag har Isabelle öppnat lucka nummer 14 i kalendern. I dag har vi jobbat i matteboken. i dag har hela klassen jobbat med pyssel. I dag har några jobbat med svenska. I dag har vi ätit. I dag har vi läst om Jesus.

Hej då

Idag har Robin och Alwa bloggat.

fredag 11 december

i dag hrvihf vi  eq på eq tia  på bes vbmä vi hr hat matte vihrhft svesnska

i dag hr melwin och ella blågat.

hjdå

I dag har vi haft EQ. På EQ:n tittade vi på värsta bästa vänner. Vi har haft matte. Vi har haft svenska.

Idag har Melwin och Ella bloggat.

Hejdå

Ljus i mörkret är veckans ledtråd.

torsdag 10 december

TILL LUNS I DAG VARDET TAKOS. VI HAR HAFD.MATTE PÅ MATTE JOBADE  VI I YVONNES ELER CARINAS  ELER  PENILAS GRUP. I DAG ÄPNADE LINN LUKA NUMER 10

I DAG HAR    LINN OCH GUSTAV BLOGAT

HEJ DÅ

Till lunch var det tacos. Vi har haft  matte. På matten jobbade vi i Yvonnes eller Carinas eller Pernillas grupp. I dag öppnade Linn lucka nummer 10.

I dag har Linn och Gustav bloggat.

onsdag 9 december

idag   har vi haft bad  vi har haft eq på eqn  ner vi va  små p  å matten titad  vi på matte

i dag har  Freja cokR

hej då

I dag har vi haft bad. Vi har haft EQ. På EQ:n berättade vi om när vi var små. På matten tittade vi på mattelandet.

Idag har Freja och R bloggat.

tisdag 8 december

Vi har haft matematik. Vi jobbade i matteboken, häften och trollbok. Vi har haft musik. Vi sjöng julsånger. Räven raskar över isen, Se det snöar, Pepparkaksgubbar, Tip tap, och Bjällerklang. Till lunch  i dag var det fiskgratäng och potatis. Vi har haft teknik. Vi jobbade med Kaplastavar, Lego och Jovo. Grej of the Day handlade om Alfred Nobel. I dag fick Nikita öppna lucka nummer 8 i julkalendern.

I dag bloggar hela klassen.

måndag 7 december

hej då

i dag har marius och Lovisa

Vi har lyssnat på Yvonne. Vi har varit i skolskogen. Vi har haft bild. På bilden jobbade vi med julkort. Vi har jobbat med svenska två gånger. I dag har Gustavs pappa Per varit här. Vi har haft lunch. Till lunch fick vi mos och biffar eller kycklingkorv.

Hej då

Idag har Marius och Lovisa bloggat.