måndag 31 augusti

Det var fiskbullar och potatis till lunch i dag. Vi fick äntligen äta i matsalen. vi har varit i skolskogen. Vi plockade löv och lekte. 2015-08-31 12.26.42

Några åt blåbär också :)

Vi har haft matte. Vi övade på höger och vänster. Vi har lärt oss om träd och på bilden gjorde vi frottage av löven. Det betyder att vi lad löven under ett papper och gnuggade ovanpå med en krita.

2015-08-31 13.43.36

 

Hej då!

Fredag 28 augusti

Vi har haft engelska. Vi tränade på att säga vad vi heter.  Några har spelat pingis på rasten och några har lekt i skogen. Det var disco på nedre gården i dag. Vi har haft svenska. Vi målade klart aporna. Vi har haft matte. Vi tränade på höger och vänster. Det var tacopytt och kall sås till lunch.

Trevlig helg!

torsdag 27 augusti

Vi har haft svenska. Vi lärde oss om bokstaven Aa. Vi tittade på Livet i Bokstavslandet och målade apor. Vi har haft idrott. Vi lekte hajen och basketfia. Vi har varit ute i regnet och är lite blöta. Yvonne försökte skylla på sin mamma när hon inte hade några regnkläder. Det var korv och makaroner till lunch. På NO:n lärde vi oss om lövträd.

Hej då!

 

Tisdag 25 augusti

Fyrorna har byggt en ny gungbräda åt oss nere i skogen. Vi har lekt med dom stora barnen. Vi har jobbat i matteboken. Några har lekt i skogen. Vi har sett på en film som handlar om bär.

Vi har målat mandalasbilder på morgonen. Några har spelat pingis. Vi har haft musik med Bettina. Vi sjöng och hade kul. Vi fick beröm av Bettina för att vi var så duktiga. Det var pannkaka till lunch idag.

Hej då!

Måndag 24 augusti

Vi har varit i skolskogen. Vi plockade blåbär och hallon. Det fanns gränser i skolskogen så att inte några barn eller fröknar blir borttappade. Det finns hinderbanor som vi inte fick vara på för att vi inte visste om de var säkra. Det var roligt att leka i skolskogen.

2015-08-24 12.28.08

 

 

2015-08-24 12.28.29

Vi jobbade med matte. Vi tränade på innanför och utanför. Så här ser vår mattebok ut.

2015-08-24 11.24.29

På rasterna har vi haft kul.

På svenskan hade vi en bokpromenad. Det betyder att vi tittar i en bok tillsammans och pratar om den.

Yvonne har nypt Marita i näsan!! Hon tycker att Marita har lärt oss alldeles för mycket :)

Hej då!