onsdag 10 juni

Hej alla !

Det var nu några dagar sen vi bloggade här. Vi är nu inne på sista skolveckan och faktiskt dom sista skoldagarna. Vi har haft fullt upp med att avsluta olika arbeten, så att det kommer med hem. Vi har idag haft brännbollsturnering tillsammans med ettorna, det slutade i stort sett oavgjort i alla grupperna( det betyder att vi i förskoleklassen är lika bra som ettorna för vi har tjuvtränat…)

Efter vi hade ätit kebabpytt med kall sås gick vi iväg på en liten utflykt och hade jättetrevligt i lekparken, vi fikade och lekte.

För i morgon Torsdag blir det gympa med skeppsbrott och städa ur  skåp och lådor.

DSCF1274

DSCF1275

DSCF1276

DSCF1277

Vi träffade en urmysig liten bäbisvovve också Charlie heter han.

DSCF1281

Några balanskonster hann vi också med

DSCF1282

DSCF1283

DSCF1284

Mysfika i gräset

DSCF1289

Hej då för idag! HEJ OCH HÅ GUMMITÅ!

 

Onsdag 3 Juni

DSCF1240

Marius var klassvakt och idag fick vi komma på olika ord som började på bokstaven S eller T. Det blev 9 s-ord och 6-t ord.

När vi leker ute är det viktigt att tänka på vart skolans gränser går.

På rasten spelade några av killarna fotboll med treorna. Det var också några som städade i förrådet men det blev snabbt stökigt igen.

 

Vi fick till lunch Ris och kyckling, jättestora chicken nuggets dom var goda.

Några av tjejerna blev ovänner om kinagungan men sen blev dom glada och vänner igen, härligt. Det blev några små skador på en av tjejerna när de lekte i skogen.

Vi har också spelat brännboll nere på stora grusplanen. Det var kul. Men först sprang vi alla ett varv runt fotbollsplanen.

En bra grej till att Melwin städade upp skorna snyggt ute i hallen.

Hej då.

DSCF1236

DSCF1237

DSCF1238

DSCF1239