Torsdag 18 December

I dag har vi sett på två akter av julcabare, den ena med lågstadiet och den andra med mellanstadiet.Några tyckte dom var bra och några tyckte det var jobbigt att sitta still.
Vi har också haft avslutningsfika och då fick Backsippan komma in till oss och fika med.
Vi har också hunnit med att vara ute och åka stjärtlapp fast snön håller på att försvinna.Kramsnö har den förvandlats till.

I morgon blir det fackeltåg till kyrkan och sedan bio, jippi……..

IMG_0294.PNG

Tisdag 16 december

IMG_0275.JPG

IMG_0279.JPG

IMG_0282.JPG

IMG_0286.JPG

Idag hade vi en snabb morgonsamling med paketöppning och Lukas hade turen idag, i hans paket var det ett nallesudd.
Vi skulle pyssla hela förmiddagen, strax före lunch var vi klara och då var det färg, klister, glitter överallt men när alla hjälptes åt med städning gick det snabbt. Tack alla föräldrar som kom och hjälpte till.
Till lunch fick vi kycklinggryta och ris. Det är så fint julpyntet i matsalen med julgran, tomtar, stjärnor och värmeljus som brinner när vi kommer för att ta mat.
I morgon är vi bjudna på utedisco det ska bli spännande………hej då!

Måndag 15 December

Nu är vi inne på sista skolveckan inför jullovet och det blir inte som vanligt alla dagar.
Vi har idag jobbat och pysslat och i morgon blir det mer julpyssel för då är det stora julpysseldagen för hela Åsenskolan.
Föräldrar välkomna att hjälpa till på fm.

idag var det ett riktigt regnväder och vi har en stor stor vattenpöl i Vårat lilla ” aphus” och där var det många som gillade att vara i.
Bilderna kommer i vilken ordning som helst, haha…………ä
br />
IMG_0270.JPG

IMG_0274.JPG

IMG_0267.JPG

IMG_0268.JPG

Tisdag 9 december

Idag har vi tränat på luciasånger på morgonen efter att Ella var klassvakt.
varje dag är det en fråga i trafikkalendern, idag stod det:
Vad ska man göra om man upptäcker en trafikfarlig plats och hon fick tre alternativ att välja på 1 prata med en kompis 2 ta kontakt med kommunens trafikkontor 3 prata med en fröken?
Gissa svaret……..

Vi har bakat lussebullar….lussekatter….lussebomber…..lusseormar…
Och jobbat med att skriva i naturboken om skogen där vi var i går.

Hej då

IMG_0253.JPG

IMG_0250.JPG

IMG_0249.JPG

IMG_0246.JPG

IMG_0237.JPG

Måndag 8 december

Idag har vi haft Albin och Anton som går i klass 6 har haft prao hos oss idag, det har varit jättekul och de har varit så duktiga.
Vi har jobbat som vanligt och idag handlade det om mönster, kvadrat, triangel, cirkel, rektangel.

Till lunch fick vi potatis och stekt fisk med spenat. Gott.

IMG_0245.JPG

IMG_0241.JPG

IMG_0242.JPG

IMG_0243.JPG

Fredag5 December

Josefine var klassvakt idag och vi klippte och vikte julstjärnor, vikningen var svår men det gick bra till slut, och en massa glitter måste det bara vara på också.
Barr och pinne vårdar naturen hann vi med också. Vi fick lära oss hur man kan återvinna leksaker genom att ge bort till någon som behöver eller låta fantasin styra och göra om det till något användbart.

Till lunch idag fick. Vi pannbiff, brun sås och potatis och en massa goda grönsaker.

Badat har vi också gjort till sist alla superduktiga och man måste faktiskt lyssna simtränarna.

Hej och hå gummitå!

Torsdag 4 December

IMG_0211.JPG

IMG_0226.JPG

IMG_0224.JPG

IMG_0227.JPG

Vi har idag varit och sett på julevangeliet i kyrkan. Vi fick gå genom en tidstunnel och kom fram på Jesus tid. Kung Herodes ville döda alla nyfödda barn på den tiden, oj det var så spännande.
Sen bjöds vi på lussefika i kyrkans hus. Tack alla för att vi fick komma.